Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Evenementen weergave navigatie

Aankomende Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

maart 2018

Sail Kampen 2018

maart 30 - april 2

Kom met Pasen naar Kampen en geniet van het grootste Paasevenement van Nederland: Sail Kampen 2018. Water, wind, prachtige schepen, leuke attracties, muziek, theatrale historische parades, nautische demonstraties en nog veel meer...Het belooft een fantastisch weekend te worden. Een uitje voor het hele gezin, met hopelijk veel zon!

Sail Kampen 2018 wordt groter dan alle voorgaande edities: een groots nautisch cultuurevenement met provinciale-, landelijke- en internationale allure. De historische Hanzestad Kampen, met het mooiste waterfront van Nederland, vormt hiervoor het decor. Zeilschepen uit binnen- en buitenland komen naar Kampen en zijn te bezichtigen aan de kade. Bewonder de vele historische schepen uit de Hanze en VOC tijd. 

Meer weten »
juni 2018

Nationale historische reddingbootdag Lelystad

juni 16 @ 08:00 - juni 17 @ 17:00
Lelystad, Bataviahaven 5
Lelystad, 8242PR
+ Google Maps

Een gezellige dag om historische reddingboten te bekijken. Er is veel informatie en uitleg over de historie en hoe het vroeger ging.

Meer weten »
september 2018

Oude Reddings Glorie dag te Lemmer

september 28 @ 08:00 - september 29 @ 17:00
Lemmer Lemmer, Friesland 8531 Nederland + Google Maps

Elk jaar zijn hier weer een 25-tal historische reddingboten te bekijken. Een gezellige bijeenkomst waar ook vaak op de boten gekeken mag worden.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen