Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

februari 2020

Sluiting inschrijving SAIL Amsterdam

februari 1

Het is weer zover, SAIL Amsterdam! Schepen die hierbij aanwezig willen zijn en een ligplaats willen in Amsterdam dienen zich aan te melden via de ORG. De aanmelding hiervoor sluit op 1 februari 2020. De ORG zal de aanmelding via de Federatie Varend Erfgoed Nederland (FVEN) verzorgen. Schepen dienen te zijn ingeschreven in het Register Varend Erfgoed Nederland (RVEN) als varend monument/varend erfgoed. Zonder inschrijving zijn er in- en rond Amsterdam geen ligplaatsen beschikbaar. Voor aanmelding en informatie kunt u…

Meer weten »

Winter evenement

februari 29

Wat het winterevenement inhoudt hoort u nog. Later meer!

Meer weten »

juni 2020

Nationale Historische Reddingboot Dag Lelystad

juni 20 - juni 21

Dit jaar is weer de Nationale Historische Reddingboot Dag op 20 en 21 juni in Lelystad. Opgave hiervoor kan via reddingboot@nhrd.nl. Meer informatie over dit evenement leest u op: www.nhrd.nl.

Meer weten »

september 2020

Jaarvergadering ORG Lemmer

september 25 @ 08:00 - september 26 @ 17:00

Dit jaar is onze jaarvergadering op 25 en 26 september. Dit wordt een speciaal weekend aangezien de ORG het 20 jarig bestaan viert! Tevens bestaat het reddingstation Lemmer 100 jaar wat we graag gezamenlijk willen vieren. We vragen dan ook aan de leden om met zoveel mogelijk schepen aanwezig te zijn. Meer informatie hierover ontvangt u in de komende tijd. Mochten er nog meer evenementen worden georganiseerd in het komende jaar zult u hierover vroegtijdig bericht ontvangen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen