• 3065

NAUTISCHE VERENIGING OUDE REDDINGS GLORIE

Het doel van onze vereniging is de historische reddingboten in algemene zin in de vaart houden, coöperatief optrekken met alle aangesloten historische reddingboten, dit gedeelte van de nautische geschiedenis zichtbaar blijven maken en het promoten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Dit doen wij door het bijwonen van nautische evenementen, het organiseren van vaartochten, het begeleiden van evenementen en het zelf organiseren van evenementen.

We doen er alles aan om deze schepen en hun geschiedenis niet verloren te laten gaan!

De Nautische Vereniging Oude Reddings Glorie maakt promotie en werft nieuwe donateurs voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). 

We doen dit doormiddel van het bijwonen van nautische evenementen, het organiseren van vaartochten, begeleiden van evenementen en het organiseren daarvan. Bekijk hier de website van de KNRM.

Wij zijn er trots op dat er 51 historische reddingboten bij onze vereniging zijn aangesloten. Op deze website treft u van alle schepen de historie en gegevens aan. Mocht u zelf informatie hebben over uw reddingboot, dan horen wij dat graag. Alle informatie is welkom!

Evenementen

Hieronder vind u de laatste nieuwtjes.                     Voor  evenementen, klik hiernaast

Kledinglijn ORG