• 3065
knrm KNRM De stichting KNRM (Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij) heeft ten doel het kosteloos doen verlenen van hulp en bijstand aan hen die voor de Nederlandse Kust, Zeeuwse wateren, IJsselmeer en Randmeren in gevaar verkeren of in gevaar dreigen te raken.
 hooghiemstrabv  Hooghiemstra B.V. Straal- & Coatingbedrijf Hooghiemstra BV is gespecialiseerd in het stralen en coaten van uw boot, schip, jacht of casco. Meer info voor de ORG-leden is te vinden onder “Bericht van de brug”.
 persbureau_ameland  Persbureau Ameland  Persbureau Ameland werd in 2004 door Jeanet de Jong op het Waddeneiland gevestigd. Het persbureau voorziet sindsdien de lokale en regionale media van Ameland nieuws – waaronder reddingbootnieuws – en exploiteert een website.
 lijnema  Accuservice Lijnema  Accuservice Lijnema heeft zich volledig gespecialiseerd in de levering van en advies over accu’s voor alle toepassingsgebieden: automotive, transport, watersport, recreatie en industrieel. Bij ons draait alles om accu’s.
 bernardvanleer Reddingboot Bernard van Leer De Bernard van Leer is een reddingboot van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) en is in 1965 te water gelaten en gedoopt door de zuster van de schenker: Bernard van Leer.
 kurtcarlsen  Stichting Kurt Carlsen Het doel van de Stichting Kurt Carlsen is het behoud van de voormalige motorstrandreddingboot Kurt Carlsen, als belangrijk stuk cultureel erfgoed van de vroegere vissersplaats en huidige badplaats Noordwijk.
  Door de boot, de lanceerwagen en de bijbehorende tractor in de oude staat te herstellen kan de boot op de oorspronkelijke wijze gelanceerd worden.
 stichtinghistorischereddingsboten Stichting Historische Reddingboten  De voormalige reddingboten Knokkels en Cornelia Clasina verzorgen vanuit Lemmer of andere plaatsen vaartochten met cursisten en groepen. Ook zijn beide boten actief als begeleidingsvaartuigen bij nautische evenementen.
 harlingen Reddingboot Harlingen
suzanna Reddingboot Suzanna en Dr.Ir.S.L.Louwes
reddingsboten Stichting Reddingboot
 gebroeders_luden Reddingboot Gebroeders Luden
maritiemmuseumrotterdam Reddingsboot “Koningin Juliana” Rotterdam
 neeltjejacoba Reddingboot “Neeltje Jacoba”
 reddingbotenforum Reddingboten forum
 reddingsmuseamdorus Nationaal Redding Museum “Dorus Rijkers” Den Helder
janlels Reddingmuseum Jan Lels Hoek van Holland
 amelandmuseum Paarden Reddingsboot Ameland
 museumterschelling Museum ‘t behoudenhuys Terschelling
 frieseverfhandel Friesche olie- en verfhandel b.v.  Onderhoud
 combinoord Combi Noord B.V.  Marine Equipment
scheepsonderhoudheech Scheepsmotoren Heech  Scheeponderhoud
 janbrons Jan Brons Fotografie  De fotografie van Jan Brons
steemar Steemar Harlingen Maritieme onderdelen